Adatvédelem

Adatvédelmi szabályzat

Érvényes: 2018. július 1. napjától

Az adatvédelmi tájékoztatóról

  • Az alábbi adatvédelmi tájékoztató célja, hogy átfogó információkkal szolgáljon a monokli.com  adatvédelmi elveit illetően.A monokli.com a felhasználók személyes adatainak védelme érdekében azokat különös körültekintéssel kezeli és tárolja.
  • A monokli.com adatvédelmi elvei megfelelnek az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (a General Data Protection Regulationnek, vagyis a GDPR-nak).
  • Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele merül fel a személyes adataival, vagy magával a tájékoztatóval kapcsolatban, keresse meg adatvédelmi felelősünket a monokli@monokli.com e-mail címen!

 

Az adatkezelőről és az adatfeldolgozókról

Az adatkezelőről

  • Az adatkezelés a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság meghatározása szerint “az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet, például az adatok gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők rögzítése”.
  • Az adatkezelő pedig “az a személy vagy szervezet, aki/amely az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja”.


A jelen Tájékoztatóban Adatkezelőnek minősül a monokli.com weboldal üzemeltetője, A Székely Budo-Sport Kft.

Név: Székely Budo-Sport Kft.

Székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 47. Ü/4

Cégjegyzékszám: 13-09-182073

Adószám: 11913195-2-13

Telefonszám: 06-1-7-890-354

Ügyfélszolgálati mobiltelefonszám: 06-30 3-997-409

Fax.: 06-1-7-990-062

Ügyfélszolgálati Fax: 06-1-3-423-493

E-mail: rendeles@budopest.hu,


továbbá a weboldal kiszolgálását végző MediaCenter Hungary Kft., mint tárhelyszolgáltató:

Név: MediaCenter Hungary Kft.

Székhely: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6.

Webcím: www.mediacenter.hu

E-mail: mediacenter@mediacenter.hu

Telefonszám: +36-76/575-023.


A weboldal karbantartását végző Felhő Műbek Bt.

Név: Felhő Művek Bt.

Székhely: 7400 Kaposvár, Dobó István u. 31.

Webcím: www.felhomuvek.hu
E-mail: info@felhomuvek.hu
Telefonszám: +36 70 258 2538

 

Az adatfeldolgozókról

  • Az adatfeldolgozás a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság meghatározása alapján “az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése (függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől)”.
  • A fenti értelmezés alapján a monokli.com oldal adatfeldolgozási tevékenységet nem végez.

 

A monkoli.com által gyűjtött személyes adatok

A kommentrendszerről:

  • A monokli.com a Facebook-ot használja kommentrendszerként, ahová a felhasználók a Facebook azonosítójukkal jelentkezhetnek be. Felhívjuk a figyelmét, hogy a monokli.com oldal tulajdonosának és üzemeltetőjének semmilyen ráhatása nincs a személyes adataira a kommentrendszer használatakor, és nem adatkezelője azoknak. A Honlapon hozzászólás ily módon történő közzététele esetén a Facebook saját adatvédelmi irányelvei az irányadók.


A kapcsolatfelvételről:

  • Adatai eljuthatnak hozzánk úgy is, ha felveszi velünk a kapcsolatot, esetleg elektronikus formátumban iratokat küld meg nekünk, melyeken a személyes adatai is szerepelnek. Szolgáltató az e-mail címet a megkeresésben hivatkozott ügy lezárását követően legkésőbb a 30. napon törli, kivéve, ha az Adatkezelő jogos érdeke a Személyes adat további kezelését indokolja, az Adatkezelő e jogos érdekének fennállásáig.


A cookie-król

  • Látogatása során cookie-kat kaphat weboldalunktól; a cookie-fájlok arra hivatottak, hogy javítsák az oldal böngészésekor tapasztalt élményt, illetve statisztikai adatokat gyűjtenek.
  • A cookie-król bővebb tájékoztatást a Cookie szabályzatunkból kaphat.


Amennyiben támogatásra van szüksége

  • Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele merül fel a tájékoztatóval kapcsolatban keresse meg adatvédelmi felelősünket a monokli@monokli.com e-mail címen!
  • Önnek joga van bármikor tájékoztatást kérni arról, hogy monokli.com milyen adatait tárolja, illetve milyen adatvédelmi preferenciáit tartja nyilván. Amennyiben kérdése van, az e-mail címe alapján beazonosítva két munkanapon belül igyekszünk válaszolni rá.
  • Önnek joga van töröltetni magát (illetve igény szerint bizonyos adatait) a monokli.com adatbázisából, az erre vonatkozó kérésének is két munkanapon belül eleget teszünk.
Az alábbi gombra kattintva megtekintheti, hogy az oldal milyen sütiket használ, illetve módosíthatja az adatvédelmi beállításokat.

A sütik olyan kis szöveges fájlok, melyeket a weboldalak felhasználhatnak arra, hogy még hatékonyabb felhasználói élményt nyújtsanak. A jogszabályok értelmében csak az oldal működéséhez teljesen nélkülözhetetlen sütiket tárolhatjuk az Ön böngészőjében, minden egyéb más süti használatához az Ön engedélyére van szükség.

A "Minden süti engedélyezése" gombra kattintva érhető el a legjobb felhasználói élmény, valamint a további füleken egyesével is engedélyezheti a különböző célú sütiket.

Az Adatvédelem oldalon megtalál minden információt arról, hogyan léphet velünk kapcsolatba, illetve hogyan dolgozzuk fel a személyes adatokat, valamint módosíthatja az adatvédelmi beállításokat is.

Ezen sütik nélkül az oldalunk nem tudja a legjobb élményt nyújtani, bizonyos funkciók működése akadályozva lenne.

A szabályzat elfogadásával ezen sütik engedélyezésre kerülnek.

Név Szolgáltató Cél Érvényesség
PHPSESSIDmonokli.comMunkamenet-azonosító, a látogató böngészési állapotát rögzíti az oldalbetöltések között.Munkamenet vége
cookieConsentmonokli.comA látogató sütikkel kapcsolatos beállításait tárolja.1 év
Fel